Oleg Pissarenko Band annab kavaga „Kes Sa Oled“ kaks kontserti Peterburis!

14. oktoobril Peterburi Jaani Kirikus ja
15. oktoobril JFC jazzklubis.

Muusika, mis on salvestatud CD-plaadil „Kes Sa Oled“ (2012), on  jätk eelmisele ansambli albumile „Prii Lapse Ilm“ (2009). Band esineb – nagu alati – oma põhikoosseisus – Raun Juurikas klahvpillidel, Mihkel Mälgand kontrabassil, Ahto Abner löökriistadel ja Oleg Pissarenko kitarril.

Immo Mihkelson (muusikakriitik, Klassikaraadio saates Džässiplaat, juuli 2012): “Kitarrist ise on oma muusikat iseloomustanud kui positiivse hoiakuga jazzi. Ta on rõhutanud püüdu liikuda loomulikkuse ja kasinuse suunas, vältida liigseid žeste ja tühikõlasid. Kui vähegi võimalik, mängib ta akustilist kitarri ning üks tema lemmikväljendeid muusikaliselt paistab olevat “minimalistlik” ja “minimaalne”. Lisada võiks siia vabalt veel sõnad “loomulik” ja “inimlik”… Sellel muusikal on inimeste üle mõju. See on võta või jäta küsimusega muusika, mis ei ole ei stiilipuhas jazz, ega mitte ka rock või etno või klassika. Seal on sulatatud igasugust. Ja kuigi Pissarenko jazz ei swingi ega bopi vana kooli kombel, on tema näiliselt lihtsakoelise välispinna taga struktuuri keerukus ja varjuderohkust, mis teda kindlalt seostavad jazziga rohkem kui mõne teise muusikaga.”

Anna Židkihh (ajakirjanik, ajaleht Bereg, november 2011): “Pissarenko on peen melodist, kes loob harmooniaid, mille sügavused on võimelised kuulaja endasse haarama! Lülitad end täielikult välja ning lased detailideni läbimõeldud meloodiatel ennast nii rahustada kui ka erutada.”

Anti Kuus (muusikafänn): “Pissarenko paneb oma muusikas kokku Led Zeppelini, jazzi ja Arvo Pärdi.”

“Prii lapse ilm on kuvand maailmast, milles inimene elab vabana kui laps või vähemalt saab soovi korral nii elada. Ja kuna meie tegelikkuses pole niisugust vabadust sugugi lihtne saavutada, tundub, et selle võimalikkus sõltubki just sellest, Kes Sa Oled. Ma kutsun oma sõpru-kuulajaid mõtlema koos sellel teemal, kes me sellised üldse oleme?” (Oleg Pissarenko)

Vaata ka:

Peterburi Jaani kirik
JFC

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest