N 10. jaanuaril kell 19 Jõhvi Kontserdimaja kammersaalis

KES SA OLED/ WHO ARE YOU
OLEG PISSARENKO BAND

Oleg Pissarenko – kitarr
Raun Juurikas – klahvpillid
Mihkel Mälgand – bass
Ahto Abner – löökriistad

Immo Mihkelson, ERR, 20.07.2012:
“Küsimusega heliplaat “Kes Sa Oled” on kitarrist Oleg Pissarenkolt juba seitsmes. Eestis ei ole neid džässmuusikuid kuigi palju, kes võiksid temaga sarnaselt pika diskograafiaga hoobleda.
Aga Pissarenko ei hoople. Tema teeb muusikat ja tal on tõsised kavatsused. Paistab, et ta tõesti tahab oma muusikaga inimestele mõjuda ja ta soovib, et need kes kuulavad ka mõtleksid tõsimeeli kaasa, kui ta küsib – kes sa oled?

…Pissarenko bänd, mis on muide koos mänginud nüüd juba 7 aastat ja 4 heliplaati, mängis festivalil ka plaadi esitluskontserti, mis osutus üle ootuste menukaks. Sellel muusikal oli inimeste üle mõju. Ja kontserdi järgses kommentaaris Klassikaraadio eetrisse ütles mees publik seast, ettevõtja ja muusikafänn Anti Kuus, et tema arvates paneb Pissarenko oma muusikas kokku Led Zeppelini, jazzi ja Arvo Pärdi. No on see alles kombinatsioon. Aga nii see muusika plaadiesitluskontserdil ka kõlas. Seda kõike ja palju muud oli selles, mida mängiti.

Kitarrist ise on oma muusikat iseloomustanud kui positiivse hoiakuga jazzi. Ta on rõhutanud püüdu liikuda loomulikkuse ja kasinuse suunas, vältida liigseid žeste ja tühikõlasid. Kui vähegi võimalik, mängib ta akustilist kitarri ning üks tema lemmikväljendeid muusikaliselt paistab olevat “minimalistlik” ja “minimaalne”. Lisada võiks siia vabalt veel sõnad “loomulik” ja “inimlik”.”

VAATA KA: http://www.concert.ee/oleg-pissarenko-kvartett&aid=9882&mid=1555

PILETID on saadaval Piletimaailmas ja Piletilevis:
https://www.piletimaailm.com/performances/34226-kontsertjazz-oleg-pissarenko-kvartett
http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/jazz_ja_bluus/?concert=109894

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest