Neljapäeva, 17. jaanuaril avaldati Eesti Muusikaauhinnad 2013 nominendid.

Hea meel on tõdeda, et Oleg Pissarenko Bandi album “Kes Sa Oled” on Eesti Muusikaauhinnad 2013 Aasta Jazzialbumi kategooria nominent. Samas kategoorias kandideerivad veel Kadri Voorand Trio „Kosmogooniline etüüd“ ja Mustonen | Sooäär | Remmel | Ruben „A Tempo“.

Nominentide hääletus toimus kahe nädala jooksul ja viidi läbi kahes voorus. 170-liikmeline žürii valis välja Eesti Muusikaauhinnad 2013 nominendid 15. kategoorias. Žürii häältest moodustus pingerida, mille esimesed kohad avalikustatakse nominentidena ning enim hääli saanud album, laul või muusikavideo võidab.

Võitjad selguvad 14. veebruaril Nokia Kontserdimajas toimuval Eesti muusika suurimal auhinnatseremoonial, kus jagatakse kätte tunnustused parimatele eesti muusikutele. Galakontserdist võtavad osa mitusada eesti muusikatööstuse, meedia ja meelelahutuse esindajat ning artistid ja nende meeskonnad. Lisaks müüakse Piletilevi ja Ticketrpro vahendusel piiratud arvul pileteid esinevate artistide fännidele või huvilistele, kes tahavad kohapeal jälgida showd. Otseülekande teeb TV3.

Eesti Muusikaauhidadele kandideerisid 136 eelmisel aastal ilmunud albumit ning üle 100 eelmisel aastal toodetud muusikavideo. EMA 2012 Aasta Jazzalbumi kategooria võitis Vaiko Eplik ja Kristjan Randalu album “Kooskõla”.

Eesti Muusikaauhinnad 2013 nominentide täieliku loetelu leiate siit: www.muusikaauhinnad.eu/2013-nominendid

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest