14. septembril, mil algas Oleg Pissarenko Bandi sügiskontsert-tuur välisriikides, kõlas kava “Who Are You – WAY” prestiižsel rahvusvahelisel Koktebeli Jazz Festivalil Ukrainas, kus leidis massiliselt vaimustunud tagasisidet publiku poolt, külmaks ei jäänud kriitikudki.

Voloshini nimelisel välilaval, mille kuulajaskonna moodustas mitmeidsadu inimesi, esines OP Band juba 9 aastat tegutsenud koosseisus: Raun Juurikas, Mihkel Mälgand, Ahto Abner ja Oleg Pissarenko. Autogrammijärjekord, mis pärast kontserti kogunes, kõneles enda eest.

Mõned kajastused Ukraina ajakirjandusest:

“…Kvartett Eestist – Oleg Pissarenko Band – oli minu arvates üks meeldejäävamaid esitusi ja seda tänu mitte ainult muusikale, vaid bändiliidri Oleg Pissarenko kalduvusele otseselt publikuga suhelda. Soov ja eriti oskus publikuga rääkida on muusikute hulgas haruldus. See on lihtsalt fakt. Kuid püüd oma muusikat lahti seletada, luua selle vastuvõtmisele kindlad raamid ning ärgitada mõtisklusele ja eneseanalüüsile, teeb sellest midagi enamat kui lihtsalt muusika…”
/ Aleksandr Judin / Voloshini lava ilmutused / Украінська Правда Життя 19.09.2013


“…Nagu väitis kuulus Louis Armstrong – jazzi tuleb lihtsalt mõista. Kuid tuntud Eesti muusiku Oleg Pissarenko looming on nii loomulik ja terviklik, et ei vaja mõistmist. Muusikutele, kes esinesid Voloshini laval, aplodeeris publik püsti seistes…”
/ Galina Jarema / Ilma fonota, mere ja vihma saatel… / Високий Замок / 19.09.2013

Koktebel Jazz Festival on Ukraina suurim open-air festival, mis toimus tänavu kümnendat korda. Igal aastal külastab Koktebel Jazzi umbes 30 000 kuulajat.

Sel aastal esinesid Koktebel Jazz Festivalil teiste hulgas Yuko Okamoto Quartet Jaapanist, Nils Petter Norrast, Bonobo Suurbritaniast, David Helbock Austraaliast, Montefiori Coctail Itaaliast, Shai Sebbag Prantsusmaalt, Omar Puente Kuubalt jpt.

Galerii autor on Andrei Maksimov.

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest