Oleg Pissarenko Band on tähistamas oma tegutsemise ja koosolemise 10. juubelit. Just sama kaua on Pissarenko sõrmede all helisenud ka akustiline puiduornamentidega kaunistatud Ovation Custom Elite kitarr. Helide otsingud ja võngete maailmad on jõudnud aga uutele radadele.

Ligi poolteist aastat Tartu pillimeister Halvo Liivamägi käe all vormi võtnud ja helis kujunenud kitarr on valmis! Special for Oleg P. nime kandev pill on valmistatud just Pissarenko mängu stiili, muusika vajadusi ja eesmärke arvestades ning sai esimesed ristsed Sõru Jazzi laval 21. juunil. Tallinlaste kõrvadele kõlab instrument juba 26. juunil Teletorni Jazzi kontserdil. Kaugel pole ka 12. juuli kontsert Saka mõisas Kohtla vallas Ida-Virumaal.

“Olen üle aasta oodanud seda abiriista, mis aitaks leida uusi kõlasid ja jõuda uute ideede väljendamiseni. Halvo tegi minule mõeldud meistripilli, arvestades just minu helikeele ja mõttelaadiga. Pärast Sõru Jazzi kontserti, kui esmakordselt uut kitarri laivis mängisin, võin öelda, et sünergia selle pilliga kutsub looma uut muusikat,” räägib Oleg.

Kollektiivil on endiselt tegusad ajad, sest tööd tehakse ka uue – järjekorras juba viienda – salvestise materjalidega, mis ilmub kuulajate ette tuleva aasta kevadeks.

Oleg Pissarenko Band’i moodustavad Oleg Pissarenko kitarridel, Raun Juurikas klahvpillidel, Mihkel Mälgand bassidel ja Ahto Abner löökriistadel.

Foto: Rene Jakobson / Sõru Jazz 2014

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest