Tunnen suurt kurbust selle pärast mis maailmas toimub! Vahel mõtlen, et tahaksin olla naiivne ja mitte midagi teada! Armastus on ainus mis loeb, kuid iga päev leian tõestuse, et inimene õpib järjest enam vihkamist ja mitte armastust! Iga päev peame valima pooli ehk otsustama keda armastada ja keda vihata. Ning neid meie tundeid saavad kaitsta ja toetada tankid ja veel parem tuumapommid, et see meie armastus oleks ikka tugev ja selgesti mõistetav! Kuhu me niimoodi jõuame, sõbrad? Kindlasti mitte Prii Lapse Ilma milleks loodud oleme! Vajame üleüldist mõtlemise muutust, maailma tunnetamise muutust, elu uutel alustel!

Oleg Pissarenko | 28.02.2015

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest