Mis on tõeline? Kas see, mida silmadega näeme, kõrvadega kuuleme, meeltega tajume? TV, raadio, ajalehed… uudised? Need loovad meie reaalsuse! Eestlastel, venelastel, lätlastel, türklastel… iga päevaga muutub “tõelisus” järjest mustvalgemaks, paistab nagu maailm jaguneb kaheks vastandlikuks pooleks – meie omad ja nende omad, head ja halvad, valged ja mustad, õiged ja valed.
See on alati nii justkui olnud, kuid paistab, et mida aeg edasi, seda hullem on reaalsuse moonutamine. Milles on siis meie tõelisus? Kui mõelda, mis asi on üldse inimese silm, millest see koosneb, kuidas töötab jne… see ütleb meie reaalsuse kohta kõik – pea kõik meie tõekspeetavad teadmised maailma kohta on tulnud silmade kaudu – universum, inimesed, teadus, loodus – kõik!..
Aga mis on siis tegelik REAALSUS?

Oleg Pissarenko | 28.06.2015

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest