Sõbrad! Suured tänud kõigile, kes te minu muusikast ja ideedest hoolite! Tänan kõiki, kes on käinud kontsertidel, ostnud ja tellinud plaate, siirad tänud Teile kõigile!
Pean oluliseks, et me kõik mõistaksime – kuulates muusikat tasuta- või odavkeskkondades, nagu nt Spotify, Soundcloud, Youtube jne ei jõua meie raha kunagi muusiku või muusika tootjani, nagu meie ühiskonna reeglitel baseeruv normaalne asjaajamise loogika eeldaks. Reeglina jäävad just väiksemad ja seega nõrgemad tegijad konkurentsis suurtele rahvusvahelistele korporatsioonidele alla, mis sunnib ka eesti muusikuid taotlema suurfirmade sõprust (loe püüdma end orjaks müüa) ja väiksemaid tootjaid – lihtsalt poeuksi sulgema. Sellepärast oleme pannud minu kodulehele viimaste plaatide tasulise allalaadimise linke, neid plaate olen oma firma alt ise välja andnud ning koos Rauni, Mihkli ja Ahtoga ühiselt produtseerinud. Nende keskkondade kaudu muusikat soetades jõuab Teie raha (ehk minu veendumuse kohaselt puhas energia) otse muusiku ja ka tootjani.
Tänan Teid kõiki mõistmise ja toetuse eest!

Oleg Pissarenko | 19.07.2015

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest