Näen, et kogu elu on üks pidev energiate vahetus! Justkui ei midagi uut esmapilgul… aga toon mõned näited:

Armastus.
Kui armunud inimesed teineteisele silma vaatavad, on selles pilgus tohutu jõud, lausa plahvatusohtlik… Me teame, mis “pomm” see on ja kui see plahvatab, alustab kasvamist uus süda, et lüüa omas rütmis järgmised u 80 aastat, ammutades omakorda energiat ei tea kust…

Muusika.
Olen kogenud enda bändi kontsertide puhul, et tegemist on justkui vaimset laadi intiimvahekorraga armastajate vahel. Kui bändis valitseb harmoonia, on selles tohutu jõud, armastus ja sellest sünnib miski uus… Kui publik tänades aplodeerib või kontserdi lõpus püsti tõuseb, käib energialaine bändist üle, täites tühjenenud energiavarud.
Usun, et ka raha on üks energia väljendusvorme. Kui inimene plaadi ostab, jagab ta artistile sel moel energiat – artist jaksab edasi tegutseda.

Toit.
Päike paistab maale ja annab elujõudu – maast kasvavad viljad, ammutades energiat päikese kiirtest. Me sööme vilja ja täitume energiaga – me elu jätkub. Kui aga jätta ära vahendajad päikese ja meie energiast täitunud seisundi vahel ning õppida toituma otse päikese energiast… siis jääksid ära ka viljasortide arendajad, pakendajad, turustajad, jae- ja hulgimüüjad… mis majanduskasvust me siis räägiks? :) Ehk milles oleks siis meie elu Point?

Oleg Pissarenko | 23.09.2015

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest