– Näeme, et kliima soojeneb nii kiiresti, et veel veidi aega ja pole enam võimalik katastroofi ära hoida, kuid maailmavalitsejatel on ükskõik! Tähtis on elada praegu, tähtis on olla kõva mees praegu ja tarbida nii palju kui saab just praegu, lastest ja nende lastest ning planeedist on kahjuks ükskõik!

– Näeme, et valitsuse soovivad moodustada poliitikud, kes oma valijatele diametraalselt vastupidist on lubanud, aga mis sellest? Ükskõik! Tähtis on võimul olla, võimu saada, võimu säilitada!

– Vaktsiinide kõrvaltoimetesse surevad ja saavad tõsiseid kahjustusi tuhanded inimesed. Ettevõtted, kes vaktsiine toodavad, rahastavad ka nende ohutust tõestavaid teadusuuringuid ning survestavad valitsusi, kellest saavad nende ettevõtete käepikendused. Aga enamusel meist on ükskõik, sest pigem usume koolitatud perearsti ja “ametliku” meedia hirmutavaid artikleid kui fakte ja kainet mõistust.

– On palju ebamugavaid teemasid mis otsustavat tegutsemist vajavad, aga enamusel meist on ükskõik.

– Ükskõiksus võib tappa meid kõiki, igast rahvusest, igat nahavärvi ja igalpool sel planeedil elavaid inimesi, sõltumata rahakoti paksusest. Ma arvan, et tähtis on seda mõista ja väljuda ükskõiksuse mugavuse lõksust, enne kui on liiga hilja!

 

Oleg Pissarenko | 17.03.2019

TELLI OLEG PISSARENKO UUDISED OTSE E-POSTKASTI!

 

Liitu Oleg Pissarenko infolistiga, et saada värskeid uudiseid tulevaste kontsertide kohta. Samuti oled nii alati kursis eksklusiivsete sõbrapakkumiste ja eriteadaannetega.

Infokiri ilmub uudiste ja pakkumistega samas rütmis, kuid mitte tihedamini kui kaks korda kuus.

Aitäh! Olete edukalt tellinud Oleg Pissarenko uudised!

Pin It on Pinterest